Президент Володимир Зеленський оновив керівництво Служби безпеки України, підписавши відповідний указ.

Згідно з указом № 480/2019 від 4 липня, новим керівником Головного слідчого управління СБУ призначено Богдана Тиводара.

Богдан Тиводар з 2014 року обіймав посаду заступника начальника ГСУ.

Крім того, своїми указами № 478/2019 від 4 липня і № 479/2019 від 5 липня Зеленський призначив Олександра Карпенка та Анатолія Дублика заступниками керівника СБУ.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Карпенко раніше був начальником Головного управління спецслужби у Донецькій і Луганській областях, а Дублик обіймав посаду керівника одним з департаментів відомства.

Володимир Зеленський - Президент України

Додамо, що 22 травня президент Володимир Зеленський призначив свого друга дитинства Івана Баканова першим заступником голови СБУ, і наразі він виконує обов’язки глави спецслужби.

У свою чергу Василь Грицак зараз офіційно знаходиться у відпустці.

Нагадаємо, Ірина Геращенко намагалась підколоти команду Володимира Зеленського, але сама зганьбилась на всю країну.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Зеленського розповіли, скільки грошей Порошенко "витягнув" з Донбасу: "Ви навіть не уявляєте".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підрахував, як дорого обійдеться відновлення Донбасу: зацвіте як райський сад.