У п'ятницю, 5 липня, президент України Володимир Зеленський призначив нового губернатора Донецької області. Відповідні укази розміщено на офіційному сайті глави держави.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Згідно з Указом Президента №481/2019 від 5 липня з посади голови Донецької обласної державної адміністрації звільнений Олександр Іванович Куця в зв'язку із закінченням строку повноважень Президента України.

Указом №482/2019 на цю посаду призначили Павла Олександровича Кириленко.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Призначити Кириленка Павла Олександровича головою Донецької обласної державної адміністрації", - йдеться в тексті указу.

В правоохоронних органах Кириленко працює з липня 2008 року. В кінці вересня 2017 його представили як нового військового прокурора Ужгородського гарнізону – підполковника юстиції.

Раніше президент Володимир Зеленський оновив керівництво Служби безпеки України, підписавши відповідний указ.

Згідно з указом № 480/2019 від 4 липня, новим керівником Головного слідчого управління СБУ призначено Богдана Тиводара.

Богдан Тиводар з 2014 року обіймав посаду заступника начальника ГСУ.

Крім того, своїми указами № 478/2019 від 4 липня та № 479/2019 від 5 липня Зеленський призначив Олександра Карпенка та Анатолія Дублика заступниками керівника СБУ.

Карпенко раніше був начальником Головного управління спецслужби у Донецькій і Луганській областях, а Дублик обіймав посаду керівника одним з департаментів відомства.

Нагадаємо, біографія, досьє на українського шоумена, гумориста-політика Володимира Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського зробили українцям неймовірний подарунок.

Також Знай. ua писав, як розпізнати депутатів-хамелеонів, які маскуються під "Слугу народу".