У період з 1 по 3 липня президент України Володимир Зеленський разом із дружиною Оленою перебували з офіційним візитом у Канаді. Під час поїздки Зеленський провів ряд зустрічей, зокрема із прем’єр-міністром Канади Джастіном Трюдо, Міністром закордонних справ Христею Фріланд та членами канадського парламенту та представниками ділових кіл.

Президент України Володимир Зеленський разом з дружиною та главою Офісу президента Андрієм Богданом побували біля Ніагарського водоспаду. Фото на тлі водоспаду в провінції Онтаріо виставив на своїй сторінці у Facebook Андрій Богдан.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Geplaatst door Андрей Богдан op Donderdag 4 juli 2019

Соцмережі взялися активно обговорювати світлину. Більшість коментаторів на сторінці висловлюють підтримку главі держави і захоплюються виглядом і красивою парою.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, що ми писали, чи стане Донбас російськомовним офіційно: у команді Зеленського озвучили несподівану позицію.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Зеленського зробили українцям неймовірний подарунок: нова система сподобається усім.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський підрахував, як дорого обійдеться відбудова Донбасу: зацвіте, мов райський сад.