В смт Любеч Чернігівської області сталася сутичка між народним депутатом і кандидатом по 206 округу Максимом Микитасем і головою ВІДГ Сергієм Пінчуком. Передає UA: Чернігів.

На відео можна побачити, як Микитась у грубій формі спілкується з Пінчуком, матюкає його і погрожує в'язницею. Голова ВІДГ телефонує у поліцію, але Микитась відбирає у нього мобільний телефон і кидає його у стіну.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як повідомляється у прес-службі ГУНП у Чернігівській області, поліція приїхала на цей виклик і встановила свідків події. Крім того, за справу взялися у ГБР, почавши досудове розслідування за фактом хуліганства з боку Микитася. На тілі Пінчука зафіксували сліди побоїв.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

На своїй сторінці у Facebook Микитась зізнався, що обматюкав голови ВІДГ, але заперечує, що бив його.

"Чи бив я його? Ні! Хоча багато селян кажуть, що варто було б. Зараз громада почала процедуру відкликання голови ВІД, тому ми побачимо ще не одну провокацію цього пана, який дуже хоче залишитися при годівниці", – стверджує нардеп.

Люди, не верьте слухам! Обматерил ли я главу Любечской ОТГ Пинчука? Да! Бил ли я его? Нет! Хотя многие селяне говорят,...

Geplaatst door Максим Микитась op Vrijdag 5 juli 2019

Нагадаємо, Зеленський підвів підсумки візиту в Канаду.

Раніше Знай.иа повідомляв, українців вибухнули після фото з Зеленським на тлі Ніагарського водоспаду.

Також Знай.иа писав, Сивохо з "Слуги народу" Зеленського благає українців про допомогу.