Відома блогер та активістка Ліза Богуцька на своїй сторінці в Facebook провела опитування читачів, як вони відчувають сьогодні війну в тому місці, де живуть.

Позавчера я провела опрос читателей, как они чувствуют сегодня войну в том месте, где живут. Я даже не ожидала, что эта...

Geplaatst door Liza Bogutskaya op Zaterdag 6 juli 2019

За результатами опитування у неї напросилися висновки:

"У побуті, у повсякденному житті більшість людей не відчуває того, що країна перебуває у стані війни. Працюють всі торгові підприємства. На прилавках багато товарів російського виробництва, так само як і в окупованих регіонах - українського. Проводяться фестивалі, концерти, шоу. Війну відчувають особисто. Кожен, у кого вона увійшла в життя і її змінила. Війну відчувають матері, дружини, діти тих, хто загинув і тих, хто зараз знаходиться там, де стріляють. Війну відчувають ті, хто живе в ній або поруч. Діти, які з розриву снаряда можуть визначити, що розірвалося і якого калібру - ростуть у війні і змирилися зі страхом. Війну відчувають ті, хто це поняття розширив від формату російської агресії до стану війни влади з народом", - розповіла вона.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Також вона написала про "п'яту колоні", якою, на думку Богуцької, опинилися екс-президент України Петро Порошенко і його оточення.

"З тим, що Росія - агресор, по-моєму, не заперечує жоден нормальний українець. Але "п'ятою колоною", якою лякав нас Порошенко, за фактом з'явився він сам разом з компанією, яка поповнила свої офшорні рахунки в десятки, а то й сотні разів. Чому я запитала про те, як ви відчуваєте війну в Україні? Бо війна стала темою, якій екс-президент з поки що чинним парламентом прикривали відповідь на питання: "Чому не робиться... ? Бо війна!"- але це не заважало їм збагатитися багаторазово", - написала вона.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Також вона написала, що не відчуває в Києві того, що Україна воює.

"Але я відчуваю, що не можу поїхати в мій рідний Крим. Це мій особистий біль", - зазначила Богуцька.

Нагадаємо, Порошенка зіпсував українським молодятам свято, прикрившись іконою: "Выжрал все".

Як повідомляв Знай. ua, Дубинський відшукав у лавах Порошенко дивних особистостей.

Також Знай. ua писав, що чим відома Олена Коробковая з команди Зеленського.