Екс-генпрокурор Віктор Шокін в інтерв'ю розповів подробиці замаху на нього, яке відбулося в листопаді 2015 року. За його словами, існувала реальна загроза його життю, але тоді його, швидше за все, хотіли налякати, пише "Страна".

"Давайте я розповім, як все було насправді. Точно по часу вже не згадаю - але на годиннику було 21-21:30, ми з моїм помічником перебували у мене в кабінеті, де проводили робочу нараду. У цей момент у мене дзвонить телефон, набирає міністр закордонних справ Павло Клімкін. Каже: "У вас що, стріляють?..". Я відповідаю, що нічого такого немає, але в цей час мій помічник підбігає до мене, хапає за руку і тягне з кабінету. Каже, що справді щось відбувається. Прибігла охорона, потім приїхала СБУ - вони виявили три кульові отвори в рамі вікна кабінету з зовнішньої сторони", - розповів екс-генпрокурор.

Він додав, що відразу сказав слідчим, що якби його дійсно хотіли вбити, то напевно зробили це.

"І ліквідували б точно не в робочому кабінеті, адже я ходжу по вулицях, я звичайний чоловік. Через майже чотири роки для мене так само неясно - це був замах, загроза, попередження, профілактика з чийого боку? Але те, що реальна загроза моєму житті існувала - це правда. Така загроза є і зараз, якщо до цього підходити об'єктивно. А за тим подіям, наскільки мені відомо, слідство досі триває", - повідомив Віктор Шокін.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

Нагадаємо, дружина Генпрокурора змінила обличчя, дізнатися можна тільки за паспортом.

Раніше Знай.ua повідомляв, Ірина Луценко "засяяла"мільйонами в Раді.

Також Знай.иа писав, Ірина Луценко выбесила українців черговою витівкою "на мільйон".