Лідер партії "Слуга народу" Дмитро Разумков на передачі "Право на владу" прокоментував можливий зрив виборів.

Як відомо, шостий Апеляційний суд України зобов'язав ЦВК провести пережеребкування партій на вимогу "Аграрної партії України", тому що партії "Рух нових сил" Саакашвілі дали номер без жеребкування.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Ситуація досить небезпечна, оскільки, наскільки мені відомо, надруковано вже 5 мільйонів 200 бюлетенів. Це означає, що витрачена частина бюджетних коштів. Це може призвести до зриву виборів. Я сподіваюся, що ще не пройдено усі інстанції і суд прийме зважене, збалансоване рішення", - заявив Разумков.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Телеведучий Сергій Іванов додав, що ситуація ставить під загрозу не тільки вибори, але може призвести до "парламентської кризи, якої в Україні ще не було".

Нагадаємо, Пальчевський попередив Зеленського про загрозу в "Слузі народу".

Раніше Знай.ua повідомляв, партія "Слуга народу" збирається очистити свої списки кандидатів у народні депутати 6 липня і закликає українців інформувати про їх неблагонадійність.

Також Знай.ua писав, Разумков зробив важливу заява про нового генпрокурора.