Про це повідомив сам Михайло Добкін в соціальній мережі Facebook, передає Гордон.

Михайла Добкіна, який балотується до Верховної Ради за списками від "Оппоблоку", не впустили на територію Росії. Першим про це написав журналіст Станіслав Натанзон.

"Михайла Добкіна щойно не пустили в Росію. Український політик, депутат Верховної Ради хотів покататися на мотоциклі по дорогах Білгородщини", – написав журналіст.

Сам політик у соціальній мережі Facebook підтвердив цей факт. У листуванні з Натанзоном Добкін розповів, що мав намір подорожувати по дорогах РФ на мотоциклі.

"Доїхав до території РФ. Взяли відбитки пальців, сфотографували анфас і в профіль, видали довідку і сказали: "Вибачте, це не ми, але вам до нас не можна", – написав Добкін журналісту.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що в грудні 2018 року Михайло Добкін опинився у списку санкцій Російської Федерації. Причому Добкін потрапив у цей список співпраці з чинним на той момент президентом Петром Порошенком.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зазначимо, Добкіна так розлютив той факт, що він опинився в санкційносу списку РФ, що він у соціальній мережі обматюкав прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва.

Нагадаємо, Добкін намагався прорватися до Путіна на мотоциклі - не пустили: вже ніде не раді.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" дочка скандального нардепа Михайла Добкіна пішла по стопах Зеленського.

Також "Знай.ua" писав про те, що Дочка Добкіна показала тіло в татуюваннях і нарвалася на неприємності.