Відомий український ведучий Сергій Притула після серйозного перелому ноги та операції йде на поправку.

Про це він повідомив прихильників на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Facebook, пише Новий канал.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Зазначимо, що раніше в мережі піднялася хвиля обурень - Сергію закидали, що йому варто було полежати "у звичайній клініці", а не у VIP-палаті. На це у ведучого швидко знайшлася відповідь, яка поставив у глухий кут усіх хейтеров.

Виявилося, що Сергій лежав у тернопільській обласній лікарні, а не в госпіталі за кордоном, як подумали недоброзичливці.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я виставив у себе на сторінках кілька разів фото з палати у якій чекав на операцію. У коментарях начитався різного про те, як я відірвався від народу, що мені б варто було полежати у "простій" лікарні й послухати простих людей, що майбутньому депутату, взагалі-то, пасує лікуватись в Україні, а не закордоном, що комфорт моєї палати — це знущання над людьми і т. д. Я хочу вибачитись перед тими, кого мої можливості у виборі хорошої клініки поставили у незручне становище. Я хотів полежати у простій лікарні, але звик до luxury, delux& VIP", – з сарказмом зазначає ведучий Нового каналу.

У публікації Сергій Притула подякував працівникам лікарні за надану допомогу протягом всіх 10-ти днів його перебування: "Тож, з вашого дозволу, я хочу подякувати працівникам справді елітного медичного закладу, в якому мені пощастило побувати. Щиро дякую тернопільській обласній лікарні, 4 корпус, 2 поверх, ортопедія. Хірургу Сергію Васильовичу Гаріяну та усій його команді, яка опікувалась мною і в палаті, і в операційній".

Казала колись моя бабуся: "синусю, в людях буває багато яді" :)). До появи у соцмережах я не так часто зустрічався із...

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Zaterdag 6 juli 2019

Зазначимо, що нещодавно Сергій Притула заявив про серйозну травму ноги. Виявилося, що він отримав складний перелом. Травма телеведучого виявилася значно найскладнішою, ніж припускали медики. Йому зробили операцію й тепер шоумена чекає тривала реабілітація.

Однак Сергій Притула підходить до негараздів з гумором. Шоумен заявив, що "головне, аби діти були щасливі та усміхнені".

Нагадаємо, що Притула пояснив, навіщо балотується в Раду від "Голосу" Вакарчука.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв про те, що Притула довів українців до сліз новим фото: "Роки біжать, молодшим не роблюся".

Також "Знай.ua" писав про те, що промова Притули про Томос зачепить навіть атеїстів.