Екс-президент України Петро Порошенко зганьбився під час виступу в Івано-Франківській області.

У суботу, 6 липня, в Івано-Франківській області під час зустрічі з виборцями екс-президент України і лідер Європейської Солідарності Петро Порошенко назвав незгодних з ним людей «нездарами» і «путінськими нелюдами».

Відповідне відео в YouTube опублікувала Тетяна Висоцька. Інцидент стався в Надвірній.

Вона написала, що після того, як Петро Порошенко почав ображати людей, які щось вигукнули йому під час промови, трансляція виступу, з якої і записано це відео, відразу була перервана.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Це відео прокоментував на своїй сторінці у Facebook блогер Олександр Рябоконь.

«Вічно молодий і вічно п'яний гайз… Молдавська контрабандна помісь черчілля і піночета… Вже по райцентрах… Правда, мабуть, не скрізь є дзвіниця. Скоро по залишках сіл і хуторів тур», — висловився блогер.

Користувачі мережі, також не залишилися в стороні і почали активно коментувати таке дивне виступ Порошенко. Люди обурилися поведінці екс-президента, інші стверджують, що слова були вирвані з контексту:

«Негідник , таких гнати від політики за розпалювання ненависті і стравлюванням людей», «Бухати так і не кинув», «Не просихає…», «Повністю вирвано з контексту», «Це тіло було 5 років Президентом. Жах. Слава Україні», «Відверта брехня .Все, — вирвано з контексту. Автор вважає себе незалежним журналістом, мабуть тому, що таким професіоналам важко знайти роботу».

Нагадаємо, у Зеленського пояснили істерику Порошенка з Майданом: "Зовсім за д*білів вважаєте?"

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко готує державний переворот? Колишній президент скликає Майдан, вже виставив ультиматум Зеленському.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський вибухнув гнівом через жадібність Порошенка: "Потрібно роздати все".