Відомий український музикант і виконавець, а з недавніх пір лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV висловився про досягнення попередньої влади.

"Всупереч міфам політтехнологів, які працюють сьогодні проти нас, я хочу зазначити, що не применшую заслуг ні попереднього президента, ні його команди. Ми їх цінуємо і дякуємо за них. Але хіба можна однією рукою боротися з Росією, а другою - послаблювати оборонні позиції, оборонний бюджет України, крадучи на українській армії? Хіба можна консолідувати міжнародну спільноту і робити все на міжнародній арені, щоб переконати весь світ у правоті своїх позицій і в тому, що Україна - жертва агресії, яка потребує допомоги, а паралельно толерувати корупцію, не реформувати суди, вводити Медведчука в дію - робити ті речі, за які, мені здається, і покарало українське суспільство попередню владу", - сказав лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV.

Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Він нагадав, що українці голосно заявили запит на нову політику ще під час Помаранчевої революції 2004 року, який посилився під час Революції гідності 2014 року і підтвердився на виборах 2019 року.

А звичка старих політиків ставити власні інтереси вище інтересів держави - страшна перешкода. Такій старій політиці необхідно покласти край, почати варто з самого парламенту, обмеження впливу олігархів та перезавантаження судової системи.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Якщо депутати будуть прогулювати, в них треба забирати мандат. Щоб депутати не кнопкодавили, це треба зробити неможливим на технічному рівні. Потрібно обмежити двома каденціями можливість обиратися в парламент, а також - депутатську недоторканість. Далі ми візьмемося за олігархів: вони не мають права отримувати монополії, усі вони мають бути розбиті", - заявив Святослав Вакарчук.

Святослав Вакарч
Святослав Вакарч

Нагадаємо, що члени та прихильники партії Голос зібралися під офісом каналу NewsOne, щоб протестувати проти телемосту з російськими пропагандистами. Про це партія повідомила на офіційній сторінці в facebook.

Вакарчук і члени партії зібралися під будівлею телеканалу NewsOne і протестували проти запланованого на 12 липня телемосту з російським пропагандистським каналом.

Знай.uа писав, Вакарчук розповів про долю Донбасу, Томос і третій Майдан: "В головах людей".

Також Знай.ua писав, що Вакарчук поділився рідкісним і трепетним знімком з красунею-дружиною: немов янголята.