Телеведучий Андрій Пальчевський в ексклюзивному інтерв'ю для Politeka розповів про те, які призначення дав чинний президент України Володимир Зеленський, партії "Слуга народу" і друзях Порошенко.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Пальчевський вирішив прокоментувати призначення Зеленського в перший місяць його президентства. Він зазначає, що підтримка слуги народу зараз вище, ніж коли він прийшов до влади, хоча для себе він остаточних висновків ще не зробив і розповів, що думає про його закордонних поїздках.

"Я думаю, що Зеленський справив враження чарівного людини і для себе з цікавістю дізнався, що інтереси Франції, Німеччині та багатьох інших західних держав значно більше спрямовані в бік Росії, ніж України. Я думаю, це був перший, якщо не холодний душ, холодний літній дощ для президента", - зазначає він.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Згадав Пальчевський і про колишнього президента України в контексті того, хто зможе перемогти на різних округах на парламентських виборах.

"Порошенко все лайно своє "злив" на кількох друзів, серед них Пашинський, Кононенко, наш улюблений з подвійним прізвищем Свинарчук, він же Гладковський", - переконаний телеведучий.

Саме з причини того, що Кононенко потрапив у цю ситуацію, на думку Пальчевського, йому не пройти на парламентських виборах, хоча багато хто і вважає інакше через корумпованість регіону, в якому він висувається.

"Хоча багато хто стверджує, що там Конча-Заспа, в цьому окрузі всі корумповані. Вони всі корумповані до пори до часу, розумієте? Вони коли побачили дохлого лева, ну Порошенко не дуже схожий на лева, але схожий, на, вибачте, дохлого. Я думаю як завжди буде перевзування в повітрі і прощай, Петя. Забудь про перемогу", - зазначає Пальчевський.

Нагадаємо, Пальчевський вказав Богомолець і Супрун на дещо важливіші "матюків".

Як повідомляв Знай. ua, Пальчевський порадив Зеленському, хто може стати прем'єр-міністром України.

Також Знай. ua писав, що Пальчевський оцінив найближче оточення Зеленського.