Довгоочікувана і багатообіцяюча зустріч лідерів України та Сполучених Штатів Америки Володимира Зеленського і Дональда Трампа, швидше за все, відбудеться вже у серпні-вересні цього року.

Про це стало відомо завдяки заяві посла України у США Валерія Чалого.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дональд Трамп
Дональд Трамп

"Питання полягає в наступному - не президентові Зеленському, не Україні, не Сполученим Штатам не потрібна картинка. Просто картинка між двома президентами. Вони між собою знайдуть хімію. Вони вже у телефонних розмовах між собою знайшли цю хімію відносин", - розповів Чалий.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

посол України в США Валерій Чалий
посол України в США Валерій Чалий

Посол також заявив, що вже цього тижня у Вашингтон поїдуть представники Зеленського, щоб з українськими дипломатами готувати цей візит.

"Інша справа - яким буде зміст. Ця зустріч закладає подальші кроки, принаймні нашої роботи як посольства, на рік вперед. І тому ми працюємо над цим. Не тільки ми. Зараз будуть на цьому тижні ви побачите - приїдуть представники президента Зеленського, і ми спільно будемо тут працювати, щоб визначити дати візиту і його зміст. Я думаю, це питання наступних місяців. Думаю, серпень-вересень. Думаю, у цей час візит повинен бути повністю підготовлено", - додав Валерій Чалий.

Нагадаємо, Зеленський передбачив статус російської мови на Донеччині: "Не бачу великої проблеми".

Як повідомляв Знай.uа "Мої люди вже там": Дубинський з команди Зеленського поставив жорсткий ультиматум "пароплаву" Кононенка.

Знай.uа писав, зняття економічної блокади з Донбасу: Зеленський озвучив умови.