Відомий російський телеведучий Андрій Малахов звернувся до президента України Володимира Зеленського із закликом подбати про цілісність й безпеку журналістів каналу NewsOne. Також Малахов спробував пояснити мету так званого телемосту.

Своє відеозвернення до Володимира Зеленського ведучий опублікував у Instagram.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я уявити собі не міг, що ідея історичного, гуманітарного телемосту між Києвом і Москвою закінчиться погрозами на адресу моїх колег Василя і Олени, а також членів їх сім'ї. Я хочу звернутися до президента України Володимира Зеленського — гаранта Конституції. Ви повинні зробити все можливе, щоб слуги народу - журналісти, четверта влада, а також члени їх сімей не постраждали", - розповів Малахов.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Анонс так званого Телемосту на пропагандистському російському каналі Росія-1

За словами Андрія, метою телемосту було спілкування без залучення політики.

"Все, чого я хотів, погоджуючись працювати під час цього історичного телемосту - це показати і розповісти людям, що ми читали, що ми слухали, що ми дивилися, що ми одягали протягом цих 5 років, коли ми не спілкувалися один з одним", - додав ведучий.

Малахов зазначив: "Ви знаєте, я далекий від політики. Все, чого ми хотіли — це створити свято усмішок і щастя".

Нагадаємо, скандальний телеміст NewsOne і Росії 24: як відреагували українські політики.

Як повідомляв Знай.uа Нацрада не втручається у телеміст з російським каналом: шукають виправдання, розводять руками.

Знай.uа писав, під телеканалом NewsOne зібралися сотні українців з палаючими фаєрами, чутно вибухи: відео.