Колишній президент Грузії, лідер партії "Рух нових сил" Міхеїл Саакашвілі жорстко пройшовся по політиці поки ще чинного прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана.

Міхеїл Саакашвілі з дуже емоційною заявою виступив у ефірі одного з українських телеканалів, пише портал "Політека".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Михаил Саакашвили
Михаил Саакашвили

"Хочу запитати Гройсмана, звідки у прем'єр-міністра, у якого написано, що в нього все майно – квартира, яку йому купила теща, звідки у нього стільки грошей, що під кожним деревом його білборд? Звідки у нього стільки грошей, що на кожному каналі у нього реклама? Звідки у цього молодика, у якого немає навіть вищої освіти, тому, що у свій час тато його посадив директором свого ринку і купив йому диплом, звідки у нього стільки грошей, щоб купувати політичні групи, партії, активістів?", - заявив Саакашвілі.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

За його словами, все пояснюється дуже просто – корупція.

"Це не знущання над людьми? Посадили в Україні прем'єра без вищої освіти, просто банально злодюжку, навіть не баригу, підбарижнік, тому, що барига був у нього начальник. І він розповідатиме уздовж цих розбитих доріг," я знаю, як будувати". Він над вами знущається і, не дай Бог, ви його ще у парламент заведете", - заявив Саакашвілі.

Нагадаємо, заворушення в одеському суді: Саакашвілі зламав руку літній жінці, - ЗМІ.

Як повідомляв Знай.uа міжнародний скандал: для чого грузинський журналіст обматюкав Путіна перед ефіром, і на що це вплине.

Знай.uа писав, Богдан або Разумков: Пальчевський оцінив найближче оточення Зеленського - "більше самостійності".