Відомий український журналіст, кандидат в депутати від партії Зеленського «Слуга народу» Олександр Дубинський розповів у своєму YouTube-блозі про те, що президент відвідав Бориспільську міськраду і районну лікарню, яка зараз перебуває в жахливому стані.

Так, після візиту Зеленського, Дубинський зазначив, що «побачив того президента, якого хотів побачити протягом 5 років».

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

«Він (Зеленський, - ред.) прийшов і їб*в цих тварюк просто в залі. Підняв головлікаря, який мимрив, потім підняв мера міста, голову райради. Запросив на трибуну депутата райради, який в опозиції, і вигнав його нах*й із зали, тому що у того в біографії грабіж з тяжкими наслідками», - розповів він.

Також Дубинський додав, що у нього «виникло відчуття мафії, проти якої Зеленський вийшов боротися».

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

«Він сів у крісло і готується до серйозних кадрових рішень. І вже показує, як вони будуть відбуватися – встав і пішов нах*й», - прокоментував ситуацію журналіст.

«Ці люди, які сьогодні сиділи в залі Бориспільської міськради, тихенько мовчали, коли він їб*в усіх чиновників. Вони мовчали, бо сподівалися, що їх не згадають», - пояснив Дубинський.

За словами журналіста, бюджет на капітальне будівництво в Київській області в 2019 році становить півтора млрд грн – 7% (100 млн грн) з цих грошей забирають чиновники обладміністрації, 30% (400 млн грн) розбирають куратори муніципальних соцпроектів.

«Це недобудовані дороги, дитсадки, школи, запущені об'єкти. Ви кожен день повз них проходите. Саме з цими рилами чиновницькими треба боротися», - підсумував Дубинський.

Нагадаємо, Зеленський влаштував "розбір польотів" секретарю Бориспільської міськради Ярославу Годунку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дубинський спробував попередити українців про ситуацію з виборів.

Також портал Знай.uа писав, кого Зеленський вигнав з наради і хто такий Ярослав Годунок.