Кандидат у народні депутати від політичної сили "Опозиційна платформа - За Життя" Володимир Кальцев щосили хвалиться своїми "перемогами" у сфері вбивства. Кадри з убитим левом ще в 2018 році на своїй сторінці в соціальній мережі виклала іноземна зоозахисна група.

Зараз скандал розгорівся з ще більшою силою, так як українці знайшли ще більше фотографій з картинами, що рвуть душу.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Любитель вбивати. На цих фото ви бачите Володимира Кальцева - 24 номер у списку «Опозиційної платформи». Людина, яка насолоджується смертю збирається приймати закони у Верховній Раді." - пишуть у співтоваристві UAnimals.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Першим ці моторошні фото почав поширювати Ігор Лукашенко. Від рук цього браконьєра постраждав навіть слон.

Українці просто підірвали соцмережі після побаченого:
"Убивця", "Є на світі чорне і біле, і є те, що, автоматично робить тебе неповноцінним виродком. Особисто для мене, полювання, в сучасному світі, стоїть поряд з педофілією", "Ти спробуй постріляй в АТО, с*ка, там цікавіше, і адреналіну так привалить, що ср*ти будеш ним, але там й тебе можуть, правда", "Ось урод", "Ось такі вони - голови регіональних партійних організацій з назвою "За життя", "В такі "нові обличчя" хочеться цілитися дробовиком."

Нагадаємо, Дубинський розповів про відкат для Коболєва в розмірі 650 тисяч євро.

Як повідомляв портал Знай.uа Андрій Коболєв "пожирував" з подругою в елітному ресторані Києва

Також Знай.uа писав, Ігор Лесев розкрив цинічні махінації Коболєва.