Український шоумен і кандидат у нардепи від партії Зеленського "Слуга народу" 49 округу Сергій Сівохо заявив, що буде відстоювати інтереси донецького регіону. Також він назвав найбільше зло в Україні в інтерв'ю виданню "Вести".

"Оскільки я йду від рідного регіону, я буду відстоювати його інтереси. Так сталося, що головні питання регіону — це загальні інтереси нашої країни: світ, відновлення Донбасу. Донецьк — це моя батьківщина. Сьогодні люди там стали дуже погано жити, проблема на проблемі", - розповів Сивохо.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Він додав, що "політики 20 років сидять при владі і тільки займалися набиванням власних кишень".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Я не хочу таких політиків, через яких країна ось-ось розсиплеться, адже вже є деякі наміри, тривожні сигнали", - впевнено сказав він.

На питання, чому в політику йдуть артисти-гумористи, Сівохо відповів: "Нам доводиться йти. Нехай нас називають клоунами, але ті, що зараз при владі, — не краще. Вони занадто дорогі для народу клоуни, якими вже всі ситі".

Найбільшим злом у нашій країні шоумен назвав корупцію.

"Чиновники вигадують схеми, як би вкрасти побільше. Одні звикли брати, інші звикли давати. Чиновники нас змушують шукати якісь обхідні шляхи, щоб на цьому заробити", - зазначив Сівохо.

Нагадаємо, Сергій Сівохо заявив, що буде просувати у Верховну Раду закон про відкликання депутатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Андрій Пальчевський зустрівся в ефірі з відомим Сергієм Сівохою.

Також портал Знай.uа писав, що Сівохо пояснив, як буде діяти "Економічний паспорт".