У четвер, 11 липня о 18:00 Верховна Рада України восьмого скликання закрила своє останнє засідання. Депутати заспівали гімн України, зробили прощальне фото і відправилися на святковий бенкет.

Варто відзначити, що фуршет на честь закінчення каденції депутатів накрили прямо у дворі парламенту. Відповідні фото опублікував на своїй сторінці у Facebook нардеп Дмитро Добродомов ввечері у четвер.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"А тим часом у дворику Верховної Ради... Дембельський акорд, так сказати) Порадив не виставляти так багато келихів, тому що станом на зараз у залі не більше 60 депутатів, Які, до речі, провалили голосування за відставку Клімкіна!", - написав Добродомов.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як видно на знімку, депутатів будуть обслуговувати офіціанти у національному одязі, а пити, судячи з усього, будуть шампанське.

Нагадаємо, у Харкові таємничо зникло п'ятеро кандидатів у Раду.

Раніше Знай.uа повідомляв, Верховна Рада прийняла закон про Виборчий кодекс з відкритими списками.

Також Знай.uа писав, сотні розлючених українців штурмують Верховну Раду, висунули вимоги Зеленському.