Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців. Він заявив, що чиновники, які зараз перебувають при владі, більше не повинні брати участь в управлінні державою. Також Зеленський додав, що планує розширити список осіб, які підпадають під люстрацію.

Відео з'явилося на офіційних сторінках президента у соціальних мережах.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Окрім цього Зеленський натякнув на те, що Україні не потрібні такі міністри, як Андрій Рева, Володимир Омелян та Уляна Супрун.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

"Навіщо потрібні міністри, які розповідають, що українці дуже багато їдять, які будують дороги тільки в особистому фейсбуці і народжують дітей в Америці, які угробили здоров'я нації й розповідають про шкоду вишневих кісточок", - заявив Зеленський у своєму зверненні з приводу люстрації.


Також Володимир Зеленський натякнув на алкоголізм деяких прокурорів, які "можуть посадити тільки власну печінку". Дісталося й попереднику Зеленського Петру Порошенку: "Навіщо потрібен міністр економіки часів Януковича, який називає громадян "ублюдками," вибуває з рук телефони й обіцяє дати їм усім по пиці".

Зазначимо, що на зустрічі Порошенка з жителями Хмельницького його зустріли вигуками "Ганьба!". На що шостий президент України відповів: "Наступного разу по пиці отримаєте".

Нагадаємо, що Зеленському запропонували змінити ЗСУ за прикладом Ізраїлю: "Не для парадів, а для війни".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський передбачив статус російської мови на Донеччині

Також Знай.ua писав, Зеленський видав указ про поліпшення доступу до мобільного інтернету.