Міністр закордонних справ Павло Клімкін порівняв ситуацію у Верховній Раді, коли в четвер, 11 липня, депутати не змогли проголосувати за його відставку, з "сюрреалізмом". Відповідний пост він розмістив у Facebook.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Павло Клімкін порівняв ситуацію в Верховній Раді, яка не змогла проголосувати за його відставку з текстом пісні Hotel California групи Eagles.

"Верховна Рада знову не змогла справитись з голосуванням в підтримку моєї відставки. Слухаю музику. Забавно, як Hotel California старих-добрих Eagles перегукується з нашим сюрреалізмом. You can check out anytime you like, but you can never leave... (Ви можете виселитися в будь-який час, але ніколи не зможете піти...)", – написав міністр у Facebook 11 липня.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Верховна Рада знову не дала собі раду з голосуванням на підтримку моєї відставки. Слухаю музику. Забавно, як Hotel...

Geplaatst door Pavlo Klimkin op Donderdag 11 juli 2019

Раніше стало відомо, Верховна Рада України відмовилася відправити у відставку главу Міністерства закордонних справ Павла Клімкіна.

Про це повідомляє Telegram-канал Klymenko Time.

Український президент Володимир Зеленський як і раніше без свого голови Міністерства закордонних справ. При тому, що профільний комітет парламенту підтримав її. "За" - всього 160 депутатів.

Нагадаємо, Рада проголосувала за відставку Клімкіна.

Як повідомляв Знай. ua, Він пояснив, чому не балотується в Раду.

Також Знай. ua писав, що Клімкін раптово "перевзувся" після звернення Зеленського до Путіна.