Глава МЗС України Павло Клімкін жорстко потролив Росію, виступаючи на міжнародній конференції з безпеки в Одесі.

"Чорне море ніколи не буде належати російському режиму, насправді воно стане для нього Бермудським трикутником", – заявив Клімкін.

Крім того, він висловив упевненість, що Україна поверне Крим, але "для цього ми повинні бути сильними економічно і в питанні безпеки".

Вдавався до алегорії Клімкін і на нещодавній конференції з безпеки в Мюнхені.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Того, хто наважиться вести справи з росіянами на умовах росіян, просто викинуть з вікна. Сподіваюся, не буквально", – пожартував тоді Клімкін, розповідаючи про те, що "західний" курс України неможливо змінити, хто б не прийшов до влади в країні.

Раніше повідомлялося, що світ з країною-агресором, за словами глави МЗС, можливий. Клімкін озвучив умови, необхідні для настання світу з РФ. Отже, світ з Росією можливий тільки після деокупації Донбасу і Криму.

"Я вважаю, що мир з Росією, і я це відповідально кажу, може прийти тільки і виключно після деокупації Донбасу і Криму. У нас будуть можливі періоди якогось перемир'я, переговорів і всього іншого, але до звільнення Криму усього, ніякого миру з Росією бути не може. Це дуже важлива теза, яку всі повинні розуміти", - зазначив Клімкін.

Міністр переконаний, що "ніхто за нас не отримає перемогу", крім нас самих, проте без підтримки Європи це неможливо.

Також повідомлялося, що міністр закордонних справ України Павло Клімкін пояснив, чи скасують безвиз через рішення КСУ. Відповідну заяву він зробив на сторінці в Facebook.

На сторінці міністр заявив, що Євросоюз не скасує безвізовий режим для українців через рішення КСУ щодо визнання неконституційною статті про незаконне збагачення. Клімкін наголосив, що потрібно негайно знайти "залізобетонне" правове рішення.

Нагадаємо, Клімкін ледь не убив Путіна його ж зброєю. Росіяни тисячоліттями живуть у брехні.

Як повідомляв Знай. ua, блогер одним фото показав, на що перетворився Донбас "ДНР". Дуже сумний вигляд.

Знай. ua писав, що Клімкін заговорив про мир з Росією. Клімкін сказав, коли можливий мир з Росією.