Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман день у день потрапляє в нові скандали і стає героєм різноманітних мемів і фотожаб. Ось і на цей раз юрист і блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook опублікував показове фото з Гройсманом в оточенні сміття.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Володимир Гройсман
Володимир Гройсман

На фото видно, як білборд Володимира Борисовича з гаслом "Знаємо. Вміємо. Діємо" красується на одній з вулиць України, а навколо нього купа сміття. Таким посилом Шнайдер як би натякає, що Гройсман знає, вміє, але вже точно не діє.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У коментарях українці почали писати свою думку на цей рахунок:

"Чекають, що Грося прийде і прибере?", "Знають, як красти, вміють красти, крадуть", "Умів, що зробив, що нічого", "Ще не все взяв. У парламенті буде 50 депутатів, нових, старі капці в новий будинок не беруть", "Шикарно", "Дуже наочно"

"Дурник, самовпевнений брехун", "Нахабніше за цього козла,тільки п*раша", "За чий рахунок банкет зрозуміло,але невже ці гроші не можна було витратити на допомогу бідним верствам, а не викидати на вітер??!! Ось і всі справи,вони вміють!!!!Це в найбіднішій типу країні Європи", "Куди він преться?", "Красти потрібно так, щоб всі думали, що це реформи"

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман йде на вибори до Верховної Ради з власною партією. Партія під назвою "Українська стратегія Гройсмана" вже провела з'їзд. Також Гройсман заявив, що "знає, що потрібно для успіху України".

Як раніше повідомляв "Знай.ua", газові махінації Бойка показали Зеленському, українці в люті.

Також "Знай.ua" писав про те, що Гройсману відповіли на його цинічні махінації з тарифами на газ.