Моду на патріотичні браслети ввів президент Володимир Зеленський. Під час відвідування Одеської та Луганських областей у нього на руках були помічені браслети, на яких були написані імена полонених моряків. І, судячи з усього, надів він їх не просто для піару, так як і в подальших поїздках можна було бачити на ньому ці прикраси.

Ці браслети були на Зеленськом і в поїздці до Чорнобиля

Ми теж так можемо

Слідом за Гарантом подібні браслети з'явилися і на руках деяких парламентаріїв. У всякому разі, до цього кореспонденту Знай.ua не траплялися у Верховній Раді нардепи з такими аксесуарами.

В останній пленарний день з подібними браслетами були помічені кілька політиків. Член БПП Марія Іонова надівши, можливо, спеціально вишиванку з коротким рукавом, показала, що вона носить такі ж браслети, як і Президент, але на одній руці.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Також блиснув подібним аксесуаром і член «Народного Фронту» Леонід Ємець. Правда, до цих двох браслетів він ще додав браслет з написом «Мій голос змін», тому що на майбутніх дострокових виборах буде балотуватися по мажоритарці від партії «Голос».

У моду увійшли патріотичні браслети

Компанію йому складе поки ще член партії «Самопоміч» Вікторія Войціцька, яка також буде балотуватися по мажоритарці від партії «Голос», але в іншому окрузі. До речі, в останній пленарний день вона також з'явилася під куполом з браслетом, який нагадував вхід до клубу або солярій.

Цікаво, де застала мобілізація депутатку?

Що означають «фенечки»

Але все ж найбільше народні депутати люблять плетені «фенечки», які нерідко надягають по кілька штук на руку. Одна з найбільш затятих любителів - перший віце-спікер ВР Ірина Геращенко, у якій на правій руці 4 імпровезірованних браслета.

Права рука Парубія любить різні прикраси

У неї є дуже багато сірого кольору, експерти кажуть, що якщо людина носить браслети з таким кольором, це означає, що вона тяжіє до самотності, також це означає скромність і пунктуальність.

Абсолютно коричнева фенечка виявилася у депутата від «Батьківщини» Валерія Дубіля.

За словами обізнаних людей, цей колір позначає нестриманість, лінь і тугу. У поєднанні з іншими кольорами, він може означати і схильність до чорної магії.

Набагато яскравіше кольори любить його соратниця, член «Батьківщини» Олександра Кужель. Вона носить рожевий браслет.

Кужель завжди полюбляла яскраві речі

Цей колір символізує ніжність і дитинство, але на дорослих людях він може також означати прагнення до вільного кохання.

Також радісно дивиться на світ і позафракційний Борислав Береза, який носить на правій руці «фенечку» червоного кольору.

Плюсик в карму від Борислава Берези

Вона означає, що політик дуже пристрасний, велелюбний і радісно сприймає життя. Хоча з іншого боку, з чого йому засмучуватися?!

Нагадаємо, вибори до Ради за відкритими списками: українці взяли у свої руки те, на що не спромоглися депутати.

Раніше Знай.ua повідомляв, Жадан знайшов Притулі місце у новому парламенті: ведучий не тільки на сцені.

Також Знай.ua писав, прийшли відспівати Раду на прощання? Під стінами парламенту зібралися десятки священників.