У середу, 10 липня, крім експерименту "єМалятко" було ухвалено ще дві е-послуги нового покоління для батьків.

Постанова Кабміну, завдяки якій почнеться розвиток унікального проекту, електронної послуги нового покоління "єМалятко", дає змогу українцям отримати 10 послуг, пов'язаних з народженням дитини, за однією онлайн або офлайн заявою та ще й одразу в пологовому будинку.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Але разом з цією експериментальним проектом ухвалили ще дві е-послуги нового покоління. Про це повідомляє Telegram-канал "Команда Зеленського".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Насправді, в середу Уряд схвалив не лише експеримент #єМалятко, а ще дві е-послуги нового покоління!

ID14 — комплексна е-послуга, яка передбачає можливість дітям, що досягли 14 років, одночасно з ID-карткою отримувати податковий номер!

еПрописка — можливість батькам зареєструвати місце проживання дитини до 14 років в е-формі!", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Зеленського підкреслили, що єМалятко" - це перша в світі практика, коли можна за одним документом отримати аж 10 державних послуг.

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський видав указ про поліпшення доступу до мобільного інтернету.

Також Знай.ua писав, Зеленський влаштував міністрам розбір польотів