Фото під умовною назвою "Зеленський на даху Ради", яке кілька днів підривало мережу, нарешті розкрило всі таємниці.

З'ясувалася правда про героїв кадрів, які моментально облетіли всі соцмережі, наробивши галасу, здійнявши хвилю сміху та заставивши засумніватись деяких користувачів в адекватності нового президента.

Нарешті "таємниця" пари на даху Верховної Ради - розкрита. Про це пише Рoliteka.

Нещодавно в мережі опублікували фото чоловіка і жінки на куполі будівлі ВР України. Чоловік, здалека дуже схожий на президента України Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як з'ясувалось, у чоловіка і жінки, які були сфотографовані на куполі Верховної Ради в Києві, немають ніяких особистих стосунків.

Про це розповіли самі винуватці "галасу". Отже, на дах Ради насправді видерлись 44-річний перший заступник голови апарату ВР Петро Боднар, до слова, одружений, та незаміжня 37-річна керівник секретаріату Тетяна Подольська.

"Знайомі близько п’яти років, пов’язує лише робота", - зазначив Боднар.

За словами фігурантів на фото був зафіксований всього лише телефон, на який Боднар фотографував перила споруди на даху Ради.

Однак, збоку виглядало все набагато цікавіше – ніби чоловік вручає жінці обручку і при цьому стає, за традицією, на одне коліно.

Як з'ясувалось, вся справа всього лише у ракурсі, з якого було зроблені фото.

Нагадаємо, президента України Володимира Зеленського запримітили на куполі Верховної Ради.

Як повідомляв портал Знай.ua, стало відомо, хто насправді прогулювався під куполом Верховної Ради в середу, 10 липня

Також Знай.ua писав, Зеленський влаштував чиновникам жорсткий розніс через фекалії