Президент України Володимир Зеленський феєрично виграв на президентських виборах, поваливши Петра Порошенка. У зв'язку з цим, його постійно порівнюють з іншими політичними діячами. Після недавніх досить жорстких звільнень і розборок з чиновниками покотилася хвиля чергових порівнянь.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Володимир Зеленський на інавгурації
Володимир Зеленський на інавгурації

Не зміг пройти повз порівняння і український юрист і блогер Михайло Шнайдер, які знайшов схожість у Володимира Олександровича та Лі Куан Ю, про що він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Лі Куан Ю перетворив Сінгапур з крихітного острова без будь-яких природних ресурсів в одну з найбільш процвітаючих економік світу. У 1950-х роках в Сінгапурі було складно знайти роботу, близько 40% жителів не вміли читати і писати, а ВВП в перерахунку на одиницю населення становив лише $550 рік. За час перебування Лі Куан Ю у влади цей показник виріс в сто раз – до $55 000. Лі зробив Сінгапур сучасним, ефективним і вільним від корупції. Справжній лідер нації. Який витратив все своє життя, на побудову успішної і щасливої держави. Його ім'я вписане золотими літерами в світову історію. Лі Куан Ю будуть з вдячністю згадувати ще десятки поколінь. А як ви думаєте, друзі, чи вдасться нашому Володимиру Зеленському, повторити подвиг сінгапурського генія?" - поділився Шнайдер.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Українці в коментарях почали ділитися своїми думками на цей рахунок:

"Якщо будемо єдині і будемо разом йти до поставлених цілей, то все у нас вийде", "Чекаємо того ж від Володимира", "Так, але прибравши з оточення таких, як Богдан", "Лі Куан Ю трьох друзів посадив", "Вдасться, якщо населення не буде хоча б заважати", "Почнемо змінюватися з себе і, можливо, вийде", "Вдасться навіть більше. За всіма параметрами Зеленський перевершує багатьох включаючи Лі Куан Ю. З цим змушений погодитися навіть найбільш затятий скептик. Нам просто випадково пощастило."

Нагадаємо, Зеленський уклав парі з Філатовим: новий міст у Дніпрі проти аеропорту і випити по чарочці.

Як повідомляв Знай.uа в Україні дешевшає газ, але не поспішайте радіти: свіжий прогноз тарифів на осінь.

Також, Знай.uа писав, Зеленський подарував надію євробляхерам: "Вирішимо цю проблему".