Шоумен та відомий телеведучий Сергій Притула заявив, що йде в політику. Він балотується до Верховної Ради України на дострокових виборах від партії співака Святослава Вакарчука "Голос". Не всім українцям подобається таке рішення Притули.

Так у соціальній мережі Facebook телеведучого звинуватили у тому, що він "продажний". Відповідь Притули не забарилася.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Сергій Притула
Сергій Притула

Окрім того, що Сергій Притула веде телешоу, він також бере участь у гумористичному проекті "Вар'яти". Зараз через передвиборчу кампанію він не може брати участі у ньому, тому члени його команди опублікували кумедний допис.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Вони виклали фото і прокоментували такими словами: "БезПРИТУЛЬні "вар'яти", натякаючи на те, що зараз Сергій Притула зайнятий передвиборними справами, і вони виступають без свого наставника. Однак одна з користувачів соцмережі вирішила висловитися досить грубо щодо цього. На її думку, Притула та його команда "продажні".

"Вар'яти деб*ли, людина, яка продається за гроші, нічого хорошого для вас не зробить, тільки продасть вас купці олігархів, перетворить на рабів, і будемо й надалі служити пороху і Вакарчуку, Притула вчи ціни на газ світло, ти начебто недурний..." – грубо написала вона.

Телеведучий не залишився осторонь такого випаду й відразу відповів на гнівний коментар. Його відповідь відзначилася тонким гумором.

"Прикладайте на ніч на віскі марлю, змочену в п*сяках 2-річної дитини і спить головою на північ. Вам це звичайно ж не допоможе, але мені приємно вас так уявляти! Нехай Бог пошле вам здоров'я", - яскраво відповів на грубий випад дівчата Сергій Притула.

Нагадаємо, від слів Притули у Мураєва засіпалося не тільки око: "Розкол "Оппоблоку" на жабу і змію".

Як повідомляв Знай. ua, Притула на питання Мосейчук розніс телеміст "Треба поговорити" і передав "привіт" Путіну.

Також Знай. ua писав, що Притула засудив спроби Тимошенко пробитися до Зеленського: "Тільки ще на акордеоні не зіграла".