Кандидат в народні депутати зазначив, що із Зеленським "спілкувався зрідка в ті часи, коли він був артистом"

Телеведучий і громадський діяч Сергій Притула, який йде до Верховної Ради від партії Голос, розповів Українській правді, що знайомий з президентом Володимиром Зеленським з 2001 року.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відповідаючи на питання, який Зеленський в повсякденному житті, якщо закрити очі на медійний образ, Притула сказав: "Я не готовий говорити, про Зеленського як людину, тому що ми перетиналися в 90% випадків з робочих питань. На початку нульових я активно займався організацією концертів у Західній Україні. Я був тією людиною, яка робила перші концерти "95 кварталу" в Тернополі".

Притула уточнив, що із Зеленським він спілкувався зрідка в ті часи, коли президент був артистом.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Притула влучно висловився про Зеленського

Говорячи про те, яке враження на нього справляв саме Зеленський, Притула сказав: "Він працював, як кінь. По-російськи "на знос".

"Як лідер колективу він відверто викликав у мене велике захоплення і таке ж викликав як бізнесмен. Саме тому Зеленський створив успішний гумористичний продакшн центрально-східної Європи. Це очевидно ... Тобто це дійсно величезна машина, за якою стоїть наполегливість Зеленського", - зазначив Притула. Проте шоумен наголосив, що не готовий оцінити зусилля Зеленського, як Президента країни та політика.

8 червня Притула заявив, що братиме участь у парламентських виборах під номером 30 у списку партії музиканта Святослава Вакарчука Голос.

Нагадаємо, що Притула засудив спроби Тимошенко пробитися до Зеленського

Як повідомляв портал Знай.ua, Притула розповів, від чого не відмовиться заради проходження в Раду

Також портал Знай.ua, Притула показав, на що готовий заради потрапляння в Раду