Український популярний шоумен і ведучий Сергій Притулазаявив про свій намір балотуватися у Верховну Раду від партії Святослава Вакарчука "Голос". У списку партії він йде під номером 30.

Сергій Притула
Сергій Притула

Не так давно він дав відверте інтерв'ю порталу "Громадське" і розповів про свої перші кроки в політиці. Він відверто зізнався, що посвідчення кандидата не носить, так як він у нього лежить вдома, як нагадування про важливому етапі в житті.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ведуча нагадала Сергію про невдалі ефіри Вакарчука з Гриценком і Тимошенко і запитала, чи достатньо бути просто крутим хлопцем, не заглиблюючись у деталі політики.

Популярні новини зараз
Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я розумію, що в Анатолія Степановича є велика проблема - він не розуміє, якого біса якийсь музикант і якийсь комік мають набагато вищі рейтинги, ніж він, такий принциповий, чесний офіцер. І коли ви, журналіст, мені говорите, що Вакарчук безглуздо виглядав у спілкуванні з Тимошенко, я хочу запитати у вас: чому ви продовжуєте маніпулювати цією картинкою? Адже ніхто не копає трошки глибше, а сприймає тільки поверхнево. Вакарчук міг і не знати, скільки коштує тисяча кубів газу, на відміну від людини, яка підписувала такі газові контракти, які ми вихаркали ще недавно." - різко відповів Притула.

Однак, Притула визнав, що після інтерв'ю їде в офіс, де буде поглинати гігабайти інформації, від якої скоро трісне голова. Адже він намагається не поверхнево, а трохи глибше розбиратися в тому, як функціонують всі процеси.

Сергій розповів, що не відчуває впливу Пінчука на партію і навіть більше того - ніколи не бачив його в очі. Однак, грошей від нього партія "Голос" не бере:

"За ним закріпилося слово «олігарх». Не тільки меценат, філантроп, але ще і олігарх. Від олігархів ми не беремо гроші, тому що потім ми будемо змушені їх відпрацьовувати. А ті люди, які нам дають зараз гроші, їм не потрібно, щоб ми їх потім відпрацьовували."

Нагадаємо, шоумен Сергій Притула з туалету затролив Євробачення.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Притулі відкрили очі на роль у партії Вакарчука.

Також портал "Знай.uа" писав, що Притулу розкритикували за "велику політику".