У Верховній Раді України збираються розпродати старі легкові автомобілі, автобуси, автоцистерни-"поливалки" та іншу застарілу техніку. Автобаза управління Ради занадто застаріла. Відтепер народних депутатів будуть возити на нових автівках.

Зокрема, на аукціоні планують продати два автомобіля Меrcedes-Веnz S600 1998 року випуску, дві Skoda Oktavia 2001 і 2005 років випуску, один Volkswagen Phaeton 2004 року випуску, сім Opel Omega 2004 року випуску, а також кілька автобусів, автоцистерн-"поливалок", мікроавтобус, самоскид і паливозаправник.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

кортеж
кортеж

Щоправда, це ще не вирішено остаточно. Спершу розпродаж старих машин і закупівлю нових сучасних автомобілів для автобази управління Верховної Ради повинні схвалити народні депутати. Втім, це лише формальність.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Морально застарілі автомобілі поміняють на нові, зазвичай перед зміною модельного року, в листопаді-грудні, нові машини в автосалонах продаються зі значними знижками.

З приходом нового календарного року всі автомобілі на складах імпортера і дилерів стають на рік старше, і щоб скоріше позбутися них і завезти нові, наступаючого року випуску, дилери знижують ціни.

Нагадаємо, у Харкові таємничо зникло п'ятеро кандидатів у Раду.

Раніше Знай.uа повідомляв, Верховна Рада прийняла закон про Виборчий кодекс з відкритими списками.

Також Знай.uа писав, сотні розлючених українців штурмують Верховну Раду, висунули вимоги Зеленському.