Експрезидент України, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко боїться того, що про нього зміниться думка українців.

Про це розповів політолог та соціолог Віктор Небоженко, пише "Вголос".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Він (Порошенко - ред.) боїться, що в Україні сформується громадська думка про нього як про дуже нікчемного, поганого та залежного від Росії політика. А це так і є. І за розмовами про реванш у Порошенка ховається страх того, що українці через рік скажуть: "Боже, хто нами керував весь цей час", – заявив Небоженко.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Порошенко з ефірів телеканалів та на акціях протесту заявляє: в Україні відбувається справжній реванш. Порошенко переконаний, що "лише він та його команда зможе це зупинити". При цьому п’ятий президент забуває, що поки він керував країною, не був покараний жодний скандальний чиновник часів Януковича, винних у розстрілі на Майдані випустили на волю.

Петро Порошенко
Петро Порошенко

"Те, як Порошенко волає про реванш, мені нагадує приказку, коли злодій кричить – ловіть злодія. Насправді своїми діями він прикриває те, що за останні 5 років Україна почала виглядати значно гірше, ніж навіть до нього", - додав Віктор Небоженко.

Зазначимо, що експрезидент України, лідер партії "Європейська Солідарність" Петро Порошенко на черговому мітингу своїх прихильників влаштував дивний політичний шабаш в стилі холеричного проповідника. Так, зі сцени він кричав своє прізвище і заставляв те саме робити і натовп людей біля підніжжя сцени.

Зачем он постоянно скандирует свою фамилию, если президентские выборы уже закончились? Надо же скандировать название партии... Это же парламентские выборы! Андрей Полтава скандирует что-то другое. Заметили?

Geplaatst door Sergey Naumovich op Vrijdag 12 juli 2019

Нагадаємо, пішаки Кононенко вирушили в нокаут: тепер нікому "забезпечити" результат на окрузі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко все переплутав і готується до президентських виборів: "Ця ганьба 5 років з нами".

Також Знай.uа писав, завод "Кузня на Рибальському" став кісткою поперек горла Порошенка: арештують все майно.