В Україні слід посилити покарання за корупційні злочини, використовуючи досвід інших країн. Про це в інтерв'ю розповів новоспечений політик і президент футбольного клубу "Інгулець" Олександр Поворознюк, передає Політека.

За його словами, щоб бюджету вистачило на всіх українців - потрібно перестати красти. Крім цього, новоспечений політик зізнався співрозмовника, як саме планує боротися з корупцією в Україні.

"Якщо є докази корупції, то вивели на площу і повісили головою вниз. Всі! Корупція закінчилася. Чому в Арабських Еміратах є дисципліна? Та тому що там довели, що вкрав, і поставили перед вибором: або 10 років в'язниці, або руку відрубати. А у нас три копійки приніс і відкупився. Справедливо? Немає", - заявив Поворознюк.

Популярні новини зараз
Ціна на електроенергію зросте на 25%: хто відчує різницю "Уникнути відключень - неможливо": якими будуть графіки взимку На українців чекають додаткові квитанції: комуналка ще більше випатрає гаманці ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким
Показати ще

Президент "Інгульця" також підкреслив, що потрібно набагато жорсткіше зробити покарання за корупційні злочини, після чого "дисципліна прийде сама собою".

Крім цього, новоспечений політик Олександр Поворознюк зізнався, що йде у Верховну Раду, щоб "вирівняти рівень життя людей". За його словами, йому б хотілося, щоб українці, які 40 років віддали роботі, отримували хорошу, гідну пенсію, а не виживали.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На запитання співрозмовника про розмір "гідної" пенсії Поворознюк відповів наступне: "Хоча б 400-500 доларів. На ці гроші, я вважаю, людині можна хоч якось прожити. А на сьогоднішній день у нас скільки, 80 або 70?!"

Нагадаємо, президент Інгульця Олександр Поворознюк підкорив велику сцену чуттєвою піснею про маму: потужне відео.