Журналіст Олександр Дубинський прокоментував суд кандидата у нардепи від "Слуги народу" Куницького проти ЦВК з вимогою поновити його на виборах.

"Буквально вчора у суді Олександр Куницький зі своїми адвокатами ви*бали ЦВК. Суд анулював рішення зняти Куницького з виборів", - заявив журналіст.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крім того, за словами Дубинського, нардеп від "БПП" Грановський буде всіма силами намагатися не дати Куницькому повернутися у списку "Слуги народу".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Під час розгляду позову Куницького юристи ЦВК отримували інструкції на свої мобільні телефони прямо від голови ЦВК Тетяни Сліпачук. Вони писали, що юристи Куницького - лохи, а лохами опинилися вони самі. У цій переписці нічого такого немає, але ви уявляєте, що голова ЦВК за тиждень до виборів протягом доби дивиться, як Куницький зобов'язує поновити його на виборах? Комментує кожну заяву і радить юристам, що говорити", - підсумував Дубинський.

Нагадаємо, дружина Луценка пустила сльозу під Радою.

Як повідомляв портал Знай.uа, як будуть проходити парламентські вибори 2019.

Також портал Знай.ua писав, Верховна Рада ухвалила закон про Виборчий кодексі з відкритими списками.