У мережі активно набирає популярність мобільний додаток FaceApp, за допомогою якого можна змінити фотографію, а саме "накинути" кілька десятків років персонажу знімка. Так, по завантажених фотографіях програма генерує ймовірне зображення користувача в похилому віці.

Про це стало відомо завдяки знімкам, опублікованим в соціальних мережах.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Заморившись завантажувати виключно свої фото власники гаджетів переключилися на акторів, спортсменів та інших відомих особистостей. А ось українці вирішили "обробити" політиків. Пропонуємо вашій увазі переглянути добірку фото і дізнатися, як виглядатимуть українські державні діячі в старості:

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нагадаємо, ДТП з кортежем Зеленського та жовті браслети: слуга народу нарешті в усьому зізнався.

Як повідомляв Знай.uа старезний Зеленський і сива Тимошенко: українські політики перетворилися в немічних людей похилого віку.

Знай.uа писав, Зеленський готує нову масову чистку: полетить 12 голів, виною всьому Трамп.