Офіційний представник уряду Німеччини Штеффен Зайберт пояснив, що утруднене дихання Ангели Меркель під час візиту до Париж пов'язано з її швидким підйомом по сходах. Про це він заявив після спілкування канцлера з журналістами.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Федеральний канцлер дуже швидко піднімалася по сходах, щоб вчасно дістатися до журналістів, і після цього негайно почала робити заяву. Тут немає нічого особливого, і, звичайно, немає підстав для спекуляцій", — сказав Зайберт.

У неділю, 14 липня, канцлер Німеччини під час візиту в Париж спілкувалася з журналістами. Туди вона прибула для святкування Дня взяття Бастилії.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Багато журналісти помітили, що вона досить важко дихала.

Раніше повідомлялося, що канцлер Німеччини Ангела Меркель знову відчула себе погано, і це не вдалося приховати від публіки. Перший раз ЗМІ помітили це на зустрічі канцлера з президентом України Володимиром Зеленським, проте тривожна ситуація повторилася під час зустрічі з президентом ФРН Франк-Вальтером Штайнмайером.

Нагадаємо, Меркель знову трясло, на цей раз не біля Зеленського.

Як повідомляв Знай. ua, Меркель зателепало в третій раз, що відбувається з найсильнішою жінкою світу.

Також Знай. ua писав, що спадкоємиця Меркель оголосила, що буде з антиросійськими санкціями.