Мураєв звинуватив Притулу в політичній некомпетентності, на що отримав жорстку відповідь шоумена.

Сергій Притула на одній з політичних телепрограм напередодні парламенських виборів влаштував жорстку перепалку з Євгеном Мураєва, який недавно увійшов до складу фракції "Опозиційного блоку".

У понеділок, 15 липня, у програмі "Свобода слова" Мураєв спробував наїхати на кандидатів від партії "Голосу" Святослава Вакарчука, звинувативши їх в некомпетентності та пред'явив Сергію Притулі, який йде на вибори до Верховної Ради з цією політсилою, що йому нічого невідомо про біль через війну на Сході України.

"Чому ви звертаєтеся до мене і розповідаєте, що мені ця біль невідома. Я вам скажу, що у мене дружина з Донецька. Не треба мені розповідати про невідому мені біль", - різко відповів йому кандидат від партії "Голос".

Крім того Сергій Притула попросив припинити спілкуватися з ним, як з клоуном.

"Я йду не як клоун туди. Коли Ляшко їсть землю на трибуні, то я клоун?" - емоційно відповів Притула на нападки опоблоківця.

У відповідь Мураєв звинуватив Притулу в абсолютній некомпетентності, заявивши, що він як політик -не має досвіду в цій сфері і тому не має права робити будь-які політичні заяви і давати обіцянки.

"Ви працювали вантажником, офіціантом, помічником кухаря, скажіть, яке це відношення має до ситуації в країні?", - пред'явив Притулі Мураєв.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Таких, як я 99% в цій країні. Які завдяки таким, як ви, працювали на різних роботах, щоб мати гідне існування!", - відповів на випад опоблоківця Притула.

Нагадаємо, Притула емоційно прокоментував нещодавню перепалку Вакарчука з Юлією Тимошенко, де вона поставила незручні запитання щодо газу

Як повідомляв портал Знай.ua, Притула поділився сімейною історією, яка виявилася пророчою.

Також Знай.ua писав, Вакарчук сказав, як покарати політиків, які ведуть переговори з Росією, але не уповноважені на це.