Поки ще чинний прем'єр України Володимир Гройсман знову виявився причиною насмішок з боку українців. Український юрист і блогер Михайло Шнайдер потрол прем'єр-міністра, показавши його архівне фото. Так, блогер виклав фото, на якому політик сидить у лімузині у в'єтнамках, з купою алкоголю і невідомою жінкою.

Гройсман
Гройсман

"Базарно-Вінницький гламур, початку 90-х. Друзі, дізналися цього солідного хлопця?" - написав Шнайдер під фото.

Архівний знімок Гройсмана
Архівний знімок Гройсмана

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

У коментарях користувачі почали жартувати над "гламурним" дозвіллям прем'єра:

"Невже наш прем'єр? Яка лапа. Ось там йому саме місце.", "Знаємо, вміємо, діємо", "Молодість у всіх різна", "А він дійсно "соціальний"!!!Пиво і склянку в пластиці тому доказ.Профі!", "Лімузин зближує", "Чмо тупе з вінницького базару!", "Капітан кавунової баржі..в каюті з русалкою", "Це наш європейський стратег? З немитими ногами?"

Коментарі Шнайдер
Коментарі Шнайдер

"А мені дівка завдала душевну травму своїм витонченим виглядом.Напевно в театр їдуть на "Гамлета" Вільяма нашого Шекспіра", "Це що, наш Барбарисович? Красень!", "Так у Вовочки все і починалося", "Смак на дівчат ніякої", "Дуже органічно! Саме те! Кожному - своє!", "Гени пальцем не розчавиш!"

Нагадаємо, Гройсмана помітили на смітнику, українці в істериці.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Гройсмана відбулося роздвоєння в ефірі 1+1, Україна регоче до сліз.

Також портал Знай.ua писав, Порошенко і Гройману показали, куди відправити дітей на літо.