Не так давно стало відомо, що у партії Смєшко "Сила і честь" произшел скандал, в ході якого члени партії збунтувалися проти голови політ.сили. Члени партії "Сила і честь" бунтують проти лідера партії Ігоря Смєшка, звинувачуючи його у продажу місць у партійному списку.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Ігор Смешко, кандидат у президенти України
Ігор Смешко, кандидат у президенти України

Зараз скандал набрав нових масштабів, так як український державний діяч, генерал армії, заступник голови партії "Сила і честь" Олександр Кіхтенко розкрив нові подробиці, які обурили українців.

Олександр Кіхтенко

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Кіхтенко виступив в ефірі телеканалу NewsOne. Він пизнался в тому, що в партії "Сила і честь" немає представників Смєшка, а також "нових облич". Він стверджує, що списки складені, але заковика в тому, що в першій десятці лише два члени партії, які перебувають в ній давно. Інші люди - ті, хто приєднався до команди нещодавно, напередодні виборів.

Ігор Смешко, колишній керівник СБУ
Ігор Смешко, колишній керівник СБУ

"Обласних центрів на сьогоднішній день в списку немає. Партія йде на вибори, а обласні осередки не представлені", – уточнив Кіхтенко.

Генерал зазначив, що вже не один раз намагався домогтися зустрічі і розмови з лідером партії Ігорем Смешком, але йому це не вдавалося. Також, Олександр пропонував провести засідання політради згідно з статутом, однак, лідер "Сили і честі" і це відмовився робити.

"Ми повинні заявити, що на сьогоднішній день представників "Сили і честі" в списку майже немає, а це нонсенс, партія йде на вибори без представників" - уклав Кіхтенко.

Олександр стверджує, що ні про які "нові обличчя" у партії не йде й мови, адже Смєшко відсунув своїх старих партійців і давніх друзів на задній план, а сам намагається пройти в Раду з людьми, які не представляють його ж партію.

Нагадаємо, люди Ахметова, Порошенка та Януковича: хто насправді йде до Ради від партії Смешка.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", українці оцінили партію Смешка: "Концерт в будинку престарілих".

Також Знай.ua" писав про те, що Сергій Притула йде на парламентські вибори.