Експрезидент України і лідер партії "Європейська солідарність" Петро Порошенко не з'явився на допит у Держбюро розслідувань, який був призначений на 17 липня 2019 року. Про це повідомив на брифінгу директор відомства Роман Труба:

"Петро Порошенко сьогодні на допит не з'явився. Буде повторно викликатися для проведення слідчих дій".

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Він зазначив, що Порошенко проходить всього лише, як свідок і нікому з учасників процесу не було пред'явлено звинувачення, а тому всі знаходяться в рівних умовах. Однак, все одно Петро Олексійович не знайшов можливості бути пристутніми на допиті.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови
Показати ще

ДБР виступило з черговою заявою, в якій запевнили,що якщо експрезидент не з'явиться на допит сам, то його приведуть силою. Про це повідомляється в Telegram-каналі "Брови Брежнєва". Автори вже встигли пожартувати на цю тему.

"Державне бюро розслідувань (ДБР) України має намір силою доставити колишнього президента Петра Порошенка у випадку його неявки для проведення слідчих дій. Про це повідомляють «Українські новини». «Якщо він не буде з'являтись, то будуть застосовані всі законні заходи для його доставки в ДБР», — повідомив керівник відомства Роман Труба. За його словами, в тому числі можливий силовий привід. Вони на деревах, Джонні! Чортові ДБРівці!" - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, пішаки Кононенко вирушили в нокаут: тепер нікому "забезпечити" результат на окрузі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Порошенко все переплутав і готується до президентських виборів: "Ця ганьба 5 років з нами".

Також Знай.uа писав, завод "Кузня на Рибальському" став кісткою поперек горла Порошенка: арештують все майно.