Лефортовський суд Москви продовжив арешт усім 24 українським морякам. Вони пробудуть під вартою ще три місяці.

Цю інформацію повідомляє Telegram-канал Klymenko Time.

Як відомо, засідання пройшло в закритому режимі на прохання прокурора. Мотив - збереження таємниці досудового розслідування. Сторона захисту проти цього заперечувала.

Полонені українські моряки
Полонені українські моряки

"У ході засідання захистом було заявлено клопотання про долучення наказу Міжнародного трибуналу ООН з морського права, доповіді УВКПЛ ООН і двох резолюцій ПАРЄ в обґрунтування своєї позиції", - повідомив адвокат.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

військовополонені українські моряки
військовополонені українські моряки

Нагадаємо, що пропозиція Російської Федерації щодо ситуації з передачею захоплених нею українських моряків Україні на умовах гарантії, що вони продовжать відбувати призначений російським судом термін в українській в'язниці, є прямою образою.

Як повідомляв портал Знай.uа, генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш звернувся до новообраного президента України Володимира Зеленського.