Заступник голови Офісу президента України Вадим Пристайко заявив про досягнення попередніх домовленостей з російською стороною про обмін полоненими. Про це повідомляє YouTube-канал "Акценти".

Домовленості про обмін були досягнуті під час зустрічі зовнішньополітичних радників країн, що входять у нормандський формат. За словами Пристайко, протягом місяця буде здійснено обмін, але поки невідомо, скільки і які полонені повернуться в Україну.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Крім того, заступник голови ОП Зеленського заявив, що президент говорив про формат "десять на десять" або "п'ятнадцять на п'ятнадцять", але під час переговорів не йшлося про конкретну кількість полонених.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Представник нормандської четвірки збираються зустрітися у кінці серпня. Під час цієї зустрічі планується оцінити результати втілення в життя домовленостей, які були досягнуті 12 липня.

Нагадаємо, в українських моряків з'явився останній шанс повернутися додому.

Як повідомляв портал Знай.uа, українці потужно підтримали полонених моряків у російському суді, оплески не вщухали.

Також портал Знай.ua писав, в ООН представник України жорстко закрив рот кремлівським пропагандистам.