Після того, як Володимир Зеленський став презиентом, всі українці почали пильно стежити за ним і за його діями. Логічно, що є ті, хто задоволений вчинками гаранта, а є і ті, хто їх засуджує або не до кінця розуміє. Однак, політолог і ведучий Юрій Романенко поділився дослідженнями групи "Рейтинг", які показують, що большиснвто громадян країни оптимістично налаштовані до того майбутнього, яке нас очікує при Зеленском.

Володимир Зеленський на інавгурації
Володимир Зеленський на інавгурації

Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Справи пішли на поправку в очах співгромадян. Хоча, в перші місяці так було і при Ющенку, і при Януковичі, і при Порошенко" - сказав Романенко.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Згідно з результатами опитування, проведеного Соціологічною групою протягом 13-17 липня 2019, 41% респондентів вважають, що справи в Україні йдуть у правильному напрямку, 37% - у неправильному, 22% - не визначились з цього питання. Краще оцінюють напрямок розвитку країни на Заході і в Центрі, щодо гірше - на Сході. Більш оптимістичною залишається молодь і виборці "Слуги народу". У той же час найбільш песимістичними є прихильники партій "Європейська Солідарність" та "Опозиційна платформа - За життя".

Також, варто відзначити, що серед опитаних 58% задоволені діяльністю Президента України В. Зеленського, 19% - протилежної думки, ще 24% - поки не змогли сформувати своє ставлення до нього.

У коментарях до публікації Романенко українці стали висловлювати свою думку:
"При Порошенко не було, глянь у ліву частину графіка", "При Порошенко не було, глянь у ліву частину графіка", "Реим "Батько", "Не справи пішли на поправку, а думка про справи", "до Речі, судячи з графіку, виходить що Порошенко функціонально нічим не відрізнявся від Януковича"

Нагадаємо, що Зеленському запропонували змінити ЗСУ за прикладом Ізраїлю: "Не для парадів, а для війни".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський встановив олігархам нові правила: "Повинні вкладати гроші".

Також Знай.ua писав, Зеленський терміново скликає Раду: три найголовніші законопроекти вирішать долю України.