Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман зробив гучні заяви в ефірі політичного шоу "Право на владу" на "1+1". Про реакцію на деякі суперечливі заяви політика написала в своєму блозі журналістка Мар'яна П'єцух.

Читай Знай. ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, П'єцух назвала смішним той факт, що Гройсман вирішив відректися від колишнього президента України Петра Порошенка. Так, він заявив, що в принципі ніколи з ним не був в одній партії і доводив, що до Києва його запросив Яценюк.

Блогер підкреслює, що мабуть Володимир Гройсман забув, як очолював список БПП в 2004 році.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Крім того, прем'єр-міністр заявив, що Петро Порошенко і голова політради партії "Опозиційна платформа – За життя" Віктор Медведчук перебувають в "абсолютному діалозі" і "спілкуються вечорами".

"Петро Олексійович з екранів телевізорів говорить дуже правильні речі: ЄС, НАТО і так далі. Але я точно знаю, що вони в абсолютній діалозі з Медведчуком, вони спілкуються вечорами, координуються і будуть це робити далі", - сказав прем'єр-Міністр.

На слова Володимира Гройсмана у ефірі політшоу з посмішкою відреагували лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок і одна з лідерів "Європейської солідарності" Ірина Геращенко.

"Ну, так не можна, це як від батька відрікатися", - іронічно зазначив Тягнибок.

Нагадаємо, Гройсман втік з прямого ефіру після жорсткого питання Притули.

Як повідомляв Знай. ua, бурхливе минуле Гройсмана більше не приховати.

Також Знай. ua писав, що блогер показав справжню сутність Гройсмана одним фото.