У неділю, 21 липня, пройшли позачергові вибори до Верховної Ради України. За результати екзит-полів, перше місце отримала партія президента Володимира Зеленського "Слуга народу". Також до Ради, ймовірно, пройшли партії "Опозиційна платформа", "Європейська солідарність", "Батьківщина" та "Голос".

Зараз у штабі президентської партії вітають одне одного, адже за різними даними екзит-полів, вони набрали від 42 до 44% голосів українців.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Після оприлюднення даних екзит-полів Володимир Зеленський заявив у штабі партії, що пріоритет їхньої влади — це припинення війни на Донбасі, повернення моряків і полонених в цілому. Дати президент поки не називає. Також Зеленський пообіцяв, що в Україні з'явиться новий Генеральний прокурор, і це точно буде не Юрій Луценко.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

У штабі "Слуги народу" ситуація нагадує ту ж, яка була й на президентських виборах. Зокрема, панує доволі неформальна атмосфера. Пригощають бургерами та картоплею фрі. Також є бар з алкогольними та безалкогольними напоями.

Окрім цього у штабі президентської партії також є навіть боксерський ринг, щоправда, він невеликий. Також є велика кількість різних фотозон.

Штаб партії "Слуга народу" один із перших пустив журналістів всередину. Він розташований у бізнес-центрі "Парковий". Саме у цьому ж приміщенні був штаб Володимира Зеленського як кандидата у президенти.

Зазначимо, що у партії "Слуга народу" зафіксували вже понад 100 порушень на позачергових парламентських виборах до Верховної Ради, зокрема підкуп виборців, незаконну агітацію і винос бюлетенів, повідомив керівник штабу партії "Слуга народу" Олександр Корнієнко

Нагадаємо, що Разумков пригледів собі нову посаду в Раді: лідер "Слуги народу" спантеличив українців заявою.

Як повідомляв портал Знай.ua, екзит-пол парламентських виборів 2019: як проголосувала Україна.

Також Знай.ua писав, що фальсифікації на виборах: члени комісій масово отримують дивні sms - "карається законом".