Позафракційний депутат Верховної Ради Надія Савченко балотувалася в одномандатному виборчому окрузі №51 у Донецькій області. Примітно, що вона отримала лише вісім голосів.

На сайті Центральної виборчої комісії зазначається, нинішній народний депутат Надія Савченко набрала 8 голосів. Таким чином за Савченко проголосували 1,24% виборців.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Лідер громадської організації "Ніхто крім нас", самовисуванець Олександр Ковальов перемагає в окрузі №51 (частина м. Горлівки, включно із смт Зайцеве, і частина Бахмутського району Донецької області). За результатами обробки 50% протоколів він набрав 64,31% голосів виборців, тоді як його найближчий конкурент, самовисуванець Володимир Весьолкін - 14,93%.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Решта кандидатів набрала менше ніж 7% голосів. 14 із 26 кандидатів в окрузі не отримали жодного голосу виборців.

Надія Савченко
Надія Савченко

Щоправда, незважаючи на поразку, Савченко не планує оскаржувати результати виборів.

"Вибори були брудні й огидні. Ця територія і так багатостраждальна і чекає від держави підтримки. Коли її не надають, люди починають схилятися на підкуп. Тут були і залякування та підкуп", – каже Савченко.

Нагадаємо, Савченко закликала ЄС піти у "наступ" на українську владу: "Вже давно пора". Депутат Верховної Ради України Надія Савченко звернулась з неочікуваним проханням до країн-членів ЄС.

Як повідомляв "Знай.ua", справа Савченко-Рубана: суд ухвалив важливе рішення, оскарженню не підлягає. Обвинуваченим також продовжили утримання під вартою.

Також портал "Знай.ua" писав, що стало відомо, чому Савченко вивезли з Києва: очевидний політичний хід. Справу можуть використовувати для політичної боротьби, вважає експерт.