21 липня 2019 року відбулися позачергові парламентські вибори, які дозволили громадянам України зробити свій вибір і зібрати абсолютно новий склад Верховної Ради. Українці скористалися цим шансом по максимуму і президентська партія "Слуга народу" зможе бути надійним помічником Володимиру Зеленському, так як, за попередніми результатами, має великий шанс зібрати монокоаліцію.

з'їзд партії "Слуга народу"
з'їзд партії "Слуга народу"

Несподіваним стали також результати таких кандидатів, як ексспікера Литвина, багатостраждальної Савченко, свободівця Тягнибока і радикала Ляшко. Адже вони з тріском пролітають повз Раду. Також українці і відзначили крах націоналістів. Про це повідомляє користувач Twitter під ніком "Прибережний Лис"

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Націоналісти програли вчисту! А чому? Та тому що їх смолоскипні ходи це не те, що хотів би від них бачити народ!Ходити зі смолоскипами і підпирати стіни Збербанку це не значить любити Україну більше за всіх!І Петі скажіть спасибі! Він спаплюжив як тільки міг національну ідею!" -йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В коментарях українці висловили свою думку на цей рахунок:

"Справжніх націоналістів, патріотів сиве п*дло знищило в котлах, засадило у в'язниці, вижило(не без допомоги хваленого безвиза) за бугор, щоб прогодувати сім'ї після його "покращень", "Націоналісти ображаються, коли про них кажуть. Вони не зрозуміли, що тепер інші часи: у 2013 смолоскипна хода - це круто, в 2019 - викликає роздратування навіть у прихильників. У нас окупація, у нас війна, а вони за старими лекалами живуть."

"А тому-що всі думали, що вони продовжують справу УПА-ОУН, а вони продовжують справу нквс, от нехай нквс за них і голосує.", "Так. Петро спаплюжив ідею начисто. Але не забувайте, що в списку націоналістів більше воїнів і ветеранів. Тому 2% - це сумно.", "Порошенко, він скрізь"

Нагадаємо, Зеленський розповів, коли почнуться "посадки корупціонерів".

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський показав, що коїться з "Україною" насправді.

Також Знай. ua писав, що Зеленський готує сенсаційний закон - першочергове завдання.