Лідер політичної партії "Голос", яка судячи з усього проходить у Верховну Раду, Святослав Вакарчук розповів, що парламенту необхідно прийняти закон, який повинен чітко регламентував відносини між Україною і Російської Федерації у всіх сферах.

Про це Вакарчук розповів, відповідаючи на питання щодо законодавчого врегулювання гастрольної діяльності українських артистів в Росії.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Голос
Голос

За словами Вакарчука, "Україна взагалі дуже страждає на політику подвійних стандартів", а "держава часто не хоче брати на себе відповідальність за багато речей".

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Тому залишається відкритим питання, скажімо так, моральної відповідальності людей. Наприклад, чому одні люди принципово не їздять на гастролі в країни-агресора, а інші - навпаки - активно гастролюють в Росії. Тому було б добре, щоб держава взагалі прийняло чіткий закон, умовно кажучи, про співіснування з державою-агресором, де чітко окреслило б, що можна, а що - ні, і тоді це питання піднявся б. Тому що воно завжди буде розділяти суспільство, якщо це не обмежена законом ", - сказав він.

Нагадаємо, Зеленський, допоможи: Вакарчук просить "слугу народу" захистити "Голос".

Як повідомляв Знай.uа скандальна Ніцой назавжди запам'ятає парламентські вибори 2019: залишилася ні з чим.

Знай.uа писав, парламентські вибори: ЦВК опрацювала майже 100% протоколів - хто точно проходить у Раду.