Луценко напророкував долю Порошенку і В'ятровичу: першого посадять, а інший – займе його місце в Раді.

Голова Українського інституту національної пам'яті та ідейний провідник декомунізації Володимир В'ятрович скоріш за все не потрапить до Верховної Ради 9 скликання з партією "Європейська солідарність".

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

ЦВК опрацювала вже майже 100% протоколів виборчих комісій. За результатами, "Європейська солідарність" отримує 8,12% підтримки і йде четвертою партією в списку тих, хто пройшов до парламенту.

Перераховуючи на місця у Верховній Раді, за списком "Європейська солідарність" матиме 23 мандати.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

А оскільки Володимир В'ятрович йде у списку "ЄС" під 25-м номером, то може не потрапити до ВР.

Над цією ситуацію покепкував нардеп від "Батьківщини" Ігор Луценко.

На своїй сторінці у Facebook він "заспокоїв" тих, хто переживає за В'ятровича, зазначивши, що Порошенка, ймовірно, засудять – і місце звільниться

"Хто переживає за В'ятровича - не переживайте. Порошенка, ймовірно, засудять, місце звільниться, і Володимир зайде в Раду! Побажаймо успіху слідчим!", - іронізує Луценко.

Хто переживає за В'ятровича - не переживайте. Порошенка, ймовірно, засудять, місце звільниться, і Володимир зайде в Раду! Побажаймо успіху слідчим!

Geplaatst door Igor Lutsenko op Maandag 22 juli 2019

Нагадаємо, Зеленський розповів, коли почнуться "посадки корупціонерів".

Як повідомляв Знай. ua, у Зеленського назвали прізвища ймовірних спікера і генпрокурора.

Також Знай. ua писав, що Зеленський готує сенсаційний закон - першочергове завдання.