Поки ще чинний міністр соціальної політики України Андрій Рева в ефірі одного з українських телеканалів дозволив собі порівняти президента України Володимира Зеленського з лідером німецьких нацистів Адольфом Гітлером.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, міністр-дієтолог висловився про дії нового глави держави на телеканалі "Прямий". Багато українців обурилися коментарю скандального міністра, який змушує пенсіонерів виживати на мізерні гроші. Про це пише портал "Політека".

Андрій Рева
Андрій Рева

Андрій Рева в студії висловив свою думку з приводу розширення закону про люстрацію, розробленого командою Володимира Зеленського. Поправки передбачають звільнення всіх чиновників і народних депутатів, які працювали за Петра Порошенка і порушували закон. У список потрапили також депутати Верховної Ради.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"Якщо сьогодні йдеться про другий тур здачі України Росії, то для чого їх всіх садити? Потрібно просто їх заборонити. Тому що не тільки чиновники потраплять під люстрацію, але і діючі депутати. До речі, як Гітлер захопив владу? Пам'ятаєте? Націонал-соціалістична партія не мала більшості. Тільки коли Гітлера призначили канцлером, він позбавив мандата депутатів Комуністичної партії Німеччини. І оскільки їх стало менше – гітлерівська партія отримала більшість. Те ж саме буде, якщо Зеленський люструє депутатів", – заявив Андрій Рева.

Нагадаємо, у Зеленського проаналізували скандальний мовний закон і відразу засекретили.

Як повідомляв Знай.uа у Зеленського пішли на крайнощів через Кличка.

Знай.uа писав, "Слуга народу" повторила долю Зеленського в Дніпрі: абсолютний рекорд.